8 oktober 2014. Naar kapper. Laatste oefening met volle bepakking

Vanochtend heb ik me laten scalperen door Odette: mijn haar krijgt dan een beurt, incl. oren , wenkbrauwen en neus. Ik ben nu zo’n halve redneck. Allemaal maar met de hoop sneller onderdak te vinden in Spanje. 010Paard begint wat te wennen aan trailer. Vandaag voor het eerst ooit op de trailer gekregen zonder hulp- of dwangmiddelen. Misschien morgen eens aan de veearts vragen om een kalmerend middel, voor het paard wel te verstaan. Gisteren en vandaag ook geoefend met volle bepakking, vandaag met daaroverheen paardendeken tegen de regen. Ging allemaal perfect. Paard leon vastgebonden aan een paal bij het Drielandenpunt, terwijl wij vlaai met vlaai deelden met hond en paard. Een paar mensen uit noordelijker streken toonden begrip voor het feit dat een Limbopaard vlaai eet. Leon weet niet dat hij eigenlijk een Drent is en hond Tosca weet evenmin dat zij ook ergens uit die contreien stamt. Nu ook dat vastbinden lukt kan het eigenlijk niet meer mislukken.

Folder voor sponsoringflyer02 harrie huijben

Mama Alice is ook klaar en wordt de komende dagen bezorgd in de omringende dorpen

 

Reacties

 1. Hoi Harrie ,ik heb je foto’s en bericht gelezen en gezien dat zag er heel profeschioneel uit nu moeten het gaan lukken .
  Maar hoe is het met je gezondheid? Wat tenslotten ook heel belangrijk is .
  Voor zondag nog een hele fijne dag toegewenst met je Fam gr .

 2. Paultje Franssen. zegt:

  Hallo Harrie,

  ik geniet van je verhalen vol van humor en zelfspot. Dat beloofd nog wat tijdens je giga trip.
  Ook ik heb reeds een ‘ boegie’ aangestoken in de Slevrouw voor jullie welzijn.
  Een hele mooie reis gewenst met niet te al grote hindernissen en veel medewandelaars. Fijn om dat alles op de voet te volgen en dat lekker achter de computer.
  Groetjes, ook aan Sonja, Paultje.

 3. Harrie Huijben zegt:

  Mijn gezondheid zit weer op 90 %, al ben ik normaal 110 %. Komt wel. Steeds beter. Met 80 % moet ik het ook halen. Alles is zo ongeveer klaar. Dus ’t kump good. Gr.

 4. Harrie Huijben zegt:

  Ik hoop dat ik vaak genoeg wifi vindt om mijn blog bij te houden. Met voorspraak van ’n bougie laat Slevruike ’t misschien wat minder hard regenen onderweg. Daanke.

Geef uw mening

*