Mama Alice sponsoring

Mijn expeditie wil ik graag koppelen aan een goed doel. In mijn praktijkgebied woonde Frederique Kallen. Zij heeft in Peru een organisatie opgezet ten behoeve van straatkinderen. De organisatie is genoemd naar haar moeder Alice. Mijn schoondochter komt uit Peru. Mede daarom leer ik nu Spaans. Het lijkt me mooi om mijn woonwerkgebied te verbinden met het land waar 2 van mijn kleinkinderen ten dele uit stammen. Ik zag een expositie van Frederique en werd enthousiast voor haar doel. Stichting Mama Alice Gelissendomein 8-10 6229 GJ Maastricht, Netherlands tel 043 3265200 info@mamaalice.com website:www.mamaalice.com

Een eenmalige donatie kan via een gift op het bankrekeningnummer NL68INGB0009672412    van de ING Bank te Maastricht, ten name van Stichting Mama Alice of door online te doneren. Via sms kan ook: SMS DONATIE 797 NAAR 1008. A.u.b. er bij vermelden ponyanddogtrip.

Een advertentie of logo plaatsen op de website is mogelijk. Hiervoor klikt u op de openingspagina van de website op het ikoon van Globeview. en vervolgens op contact.

Sponsoring door 1 cnt. per gewandelde km. te doneren is ook mogelijk. Zie folder.

flyer02 harrie huijben

flyer-harrie-huibenAK