Donderdag 26 febr. 2015 Vacantie thuis Cottessen 0 km

image

Speciaal ontworpen T-shirtjes

Speciaal ontworpen T-shirtjes

Rond de 14 e maart vertrek ik verder naar het noorden, over het Pieterpad, tot Oldenzaal en Borne in Twente, Overijssel. Vandaar de Handelsweg/Wittekindweg naar Osnabrück in Duitsland. Van 14-24 april heb ik gezelschap in Duitsland en van 9-16 mei ook, maar dan in de buurt van de Duits-Denemarkense grens.
De blog wordt hervat als ik weer begin te lopen, maar als er iets relevants of opvallends is, schrijf ik dat tussendoor ook op. De hele dag buiten werken in de tuin en vanavond sportclub met aansluitend bijkomen in een cafeetje, waar wat worden “gepitsch” (gevat), maakt de dag bijzonder lang en de komende nacht weer eens te kort. Rust zacht.

Reacties

 1. dinystraat zegt:

  Danke voor uw leuke verslagen, we zullen het missen een paar weken.
  Alvast veel sucses voor de volgende etappe

 2. Ton Steffin zegt:

  Welkom thoes Harie ! Iech volg uuch al vaanaf ’t begin vaan de vootreis. Iech geneet ederen daag vaan die prachtege verhaole euver de daogelekse belevenisse. Iech höb es tegenprestatie mien steinsje aon Mama Alice bijgedrage. Geneet eve vaan ’t prachtege Cottessen, de umgeving en de luij. Eve nuije energie opdoen veur ’t twiede deil vaan de vootreis. Alvas gooj reis, iech spits miech al op de verhaole vaan ’t Noorden en ’t book wat mesjiens later oet geit kome. Groete oet Camerig, Ton Steffin.

 3. Harrie wat een knappe prestatie dat je je eerste etappe al er op heb zitten ,wij hebben inderdaad ook met heel veel plezier je verslagen gelezen je humor zullen we nu een paar dagen moeten missen ,maar het is je gegund rust goed uit ,eet gegoen kilo’s erbij zodat de tweede etappe je er weer tegen kan :).
  Bedankt gr Harrie,Marlies .

  Ps als je door Groesbeek komt op het pieterspad ,staat er een kapelletje Biskapel de Biesselt daar heb ik een moo opschrift gezien,wat toepasselijk ik voor jou op je reis .

  Soms moet je stilstaan,om verder te gaan dan het pad en de haast je voeren
  Verder te zien dan een oogopslag naar de wereld aan je voeten.
  Soms moet je stilstaan bij het gewone om het bijzondere te begroeten
  Veel plezier nog in je vakantie, hou je taai gr Harrie,Marlies.

 4. Gaby Ronk zegt:

  Hallo Harrie,
  De kaart ligt nog op tafel, maar geniet nu van je time-out, geen zoeken, lekker voederen, Sonia enVrienden. En ik kijk uit naar het volgende kapitel !
  Gaby

 5. Een periode van rust is u van harte gegund! Bedankt voor het mooie reisverslag, het is een grote prestatie (nu al!!!!). We wachten het vervolg af.

 6. Twee weken zonder jouw verslagen. Dat wordt afkicken!!!! Geniet van je vakantie en maak er ook echt een vakantie van.
  Bri

 7. Rob en Pauline zegt:

  Respect, voor dit stuk walkabout!! Wie behalve Tosca en Leon doet je dit na 😉
  grts Rob

 8. Harrie Huijben zegt:

  Ik hoop nog draagsters te vinden ipv een paard. Dan kunnen die me nadoen.

 9. Harrie Huijben zegt:

  Ben ik al volop mee bezig. Goede herinneringen. Gr. Tot misschien binnenkort.

 10. Harrie Huijben zegt:

  Volgende keer meer. Gr

 11. Harrie Huijben zegt:

  Hoi Geby. Veel gr., ook aan Sjang.

 12. Harrie Huijben zegt:

  Dank je Marlies. Gr

 13. Harrie Huijben zegt:

  Dag Ton, leuk tatste reageers. Ich hub sjoen landsjappe gezeen, meh heij is ’t ’t sjoenste. Of is dat chauvinisme? Bin nog contenter es vaan te veure tat ich heij maag woene en leve. Euver 2 weke weijer. Gr.

 14. Harrie Huijben zegt:

  Bedankt. Ik ben hard a h voor bereiden voor het vervolg. Gr

 15. augenbroe agnes zegt:

  fijne vakantie toegewenst geniet ervan
  rust goed uit en dan het tweede traject
  daar wens ik u alvast heel veel succes
  voor

 16. Harrie Huijben zegt:

  Gee, it’s great to be back home, zingt een 60-er jaren lied van Simon en Garfunkel, geloof ik. Ze hadden gelijk. Bedankt. Gr.

Geef uw mening

*