28 aug. 2014 Nieuw paard, de krant, radio, meelopers

Vandaag weer een zeer gevulde dag. Daarom maar een kort bericht. Paus Leopold heeft zijn intrede gedaan in Cottessen. Het is een Ijslandse ruin. Mooi dier, loopt als een kievit, gaat probleemloos door water, is verkeersmak, maar is weer wat bang voor greppels en is bijna niet te laden op de trailer. Dus weer werk aan de winkel.

Verschillende honden bekeken. Vond ik allemaal niks. Van die wegkruiperige teefjes, trillend van nerveusheid. Met een nerveuze teef kan ik niks (niet verkeerd opvatten, hoor!) We blijven zoeken.

Vanochtend krant de Limburger hier. Mijn verhaal verteld, inclusief over Mama Alice. Zaterdag een radiouitzending in Valkenburg over Mama Alice. Verder veel bezig met de gps. Ik vind het maar ingewikkeld voor een gewone jongen als ik. Volgende week wil ik met de elektronica aan de gang: labtop, gps, acculader op zonne-energie, gsm en alle snoeren die daarbij horen. Ook volgende week eens beginnen met een actiegroep vormen voor Mama Alice, voor de toekomst.

Intussen trainen, uren per dag, samen met paard en hond, voor zo ver als daar tijd voor is. Dan nog het vorige paardje, Luka, zien onder te brengen ergens.

De eerste week van mijn tocht, eind oktober, heb ik al 1 week companie. In november ook een dag of 10-14. In het voorjaar komt echtgenote Sonja in Frankrijk meelopen. In maart ben ik in Nederland. In Duitsland willen al 2 man meegaan en in Noorwegen woont dochter Marieke, die me daar ook wil vergezellen. Zo komt er ook nog wat van de filmopnames die we eventueel gaan maken.

Er zit schot in, maar de tijd gaat me te snel.

Reacties

  1. Gps , komt goed beknopte handleiding is in de maak. Al zul je niet het maximale eruit halen in een (te) korte tijd maar van A naar B komen dat is het belangrijkst en dat is te doen . En gnif een Gps is ook voor abnormale jongens heel “ingewiikkeld” , maar ja het is ook een apparaat ontwikkeld door en voor het Amerikaanse leger en toch schijnen dat ook heel normale jongens te zijn :-).

  2. Harrie Huijben zegt:

    Ja Rob, ik heb je al gezegd dat voor een simple ziel als ik een GPS bijna een stap te ver is. Als ik al eens weet hoe ik hem aan en uit zet, dan kan ik beginnen met oefenen. Gr.

Geef uw mening

*