17 september 2014. Aanpassing site voor sponsors, met toekomstige meelopers Pauline en Rob gewandeld

Invalid Displayed Gallery

Vanochtend bij de sitemaster geweest. De site zou de mogelijkheid gaan bieden voor adverteerders om er een logo op de plaatsen. Ook wordt het hoofdstuk Mama Alice aangepast met de mogelijkheid te sponsoren per gelopen km. Als de site-aanpassing klaar is, worden er stencils in Epen en Mechelen rondgedeeld voor de sponsoring.  Pfff, ik hoop dat dat op tijd klaar komt. Ik zoek nog iemand, die wil helpen, tijdens mijn afwezigheid, om de sponsoring van 1 cnt. per km., te administreren. Anders geven mensen zich op en hoor je misschien nooit meer wat van ze. Wie wil helpen?

Vandaag pas om 11 u vertrokken. In het Vijlenerbos zag ik al snel een paar Belgische schonen zitten, in het gezelschap van een jonge oppas, wat te kokkerellen midden in een holle weg (zie foto).  Zo is dat in Spanje natuurlijk ook constant !Een Santiago-ganger onderweg tegengekomen (zie foto). Die liep toen hij 65 was, soms wel 40 km op een dag. Dan moet ik dat ook kunnen.  002 Ik had om 15 u. de piep leeg. Sinds een klein ontbijt niks meer gegeten en maar een beetje gedronken, terwijl het onbewolkt en 25 gr. was. Als reddende engel kwam echtgenote Sonja fourageren en dan voel je de kracht weer in je benen trekken. In de loop van de middag voegden Pauline en Rob zich bij me (in Ingber).

004 In nov. lopen ze een stuk mee in Spanje. Hartstikke leuk.  In Wahlwiller even Paulines ouders bezocht en de vriendinnen die bij moeder op bezoek waren (foto).008 boven Wahlwillerwijngaarden Wahlwiller009 IMG_5925-BorderMakerToen ik vandaag thuis kwam bleek ik 37 km er op te hebben zitten. Haha, gaat goed. Happie, happie: Macaroni, groenvoer met avocado en pudding mit Einlage. Het huwelijk heeft zo zijn/haar voordelen. Dadelijk nog een lekker bad en dan de puce in.

Reacties

  1. Dag Harry
    Ik wil je wel helpen bij her registreren van de kilometers en de daarvoor ontvangen centen.
    Groet.
    Johan

  2. Harrie Huijben zegt:

    Dag Johan, Ben je morgen op de gym? Dan spreken we elkaar en anders moeten we iets afspreken binnenkort, want over 3 w. ben ik weg. Gr.

Geef uw mening

*