16 aug. 2014 pony hoefbevangen, hond mank

Invalid Displayed Gallery

Son juni 2014 110 Son juni 2014 109 Har juli 2014 012Intussen is voor mij alles weer een stuk gecompliceerder geworden. Mijn pony loopt weer hartstikke kreupel, en wil helemaal niet lopen. Joep loopt op 3 poten. Dat allemaal na een 24 km tocht over Duitsland, in de zijkende regen, over veel stenige paden, eergisteren. Ik zie het met de hoeven van die pony opeens helemaal niet meer zitten. En met Joep eigenlijk ook niet zo. Gisteren eens een wandelingetje gemaakt waarbij Joep hondenschoenen droeg, maar hij bleef op 3 poten lopen. Misschien is dat nog ongewendheid aan de schoenen. Vandaag maar weer eens 25 km lopen in 2 etappes en kijken hoe het gaat met Joep. Kan ik meteen eens kijken naar die gps, want hoe die werkt, weet ik ook nog niet. Intussen ben ik aan het googelen naar een ander paard en ik ben ook al wat aan het kijken naar een andere hond. Al doet me dat erg leed. Ja, het moet allemaal wat tegenzitten, anders is het geen uitdaging, maak ik mezelf maar wijs.

De positieve dingen zijn: ik kan nu probleemloos 25-30 km wandelen zonder tape te gebruiken en toch geen blaren of spierpijn, Het websitebeheer lukt me nu eindelijk, aan de computer en aan de Ipad, zonder weer iedere week hulp van de site-master te moeten vragen. Ik oefen wat met de (regen)kleding. Maar ja, dit is maar 3 x per week 18 a 25 km. Dat is 60 km per week. 6 x 25 Km per week is dubbel zo veel! Kump good!

Geef uw mening

*