14 juli 2014 Vancouver. Wasbeer, hondenschoentjes

In het park ontmoetten we een handtamme wasbeerfamilie. Op straat sprak ik een man aan die zijn Deense dog reu uit liet, met hondenschoentjes aan. Volstrekt onzinnig in een stad. Zeker bang dat het dier vieze voetjes kreeg. Ik informeerde naar het merk schoenen, waarop de dog zich luid grommend tot mij richtte. In ieder geval waren het Ruff Wear schoenen, de beste volgens die baas en blijkens het gegrom van het dier. Die moet ik ook voor mijn Joep nog bestellen, want die heeft na lang wandelen altijd last van die poot waarvan hij een teen mist. Dus na 7500 km zeker. Oh ja, ik was een dierenbeul volgens een van de opmerkingen thuis. Dus Vancouver ook weer zinvol geweest voor mijn ponyanddogtrip (o.a. vanwege die schoentjes).

 

Geef uw mening

*